ROCT

Autentificare | Cont Nou

Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu ediția a X-a – Ploiești

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Municipiul Ploiești a organizat, în perioada 4-5 aprilie 2019, cea de-a X-a ediție a Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu, Competiția Romanian Business Challenge și Simpozionul Internațional „Performanțe prin parteneriate” ediția a II-a.
La aceste evenimente au participat peste 50 de firme de exercițiu directe/indirecte, respectiv întreprinderi simulate din centre universitare, aproximativ 400 de tineri și peste 50 de cadre didactice, printre care patru firme de exercițiu din Cehia, Spania și Italia.
Din partea EUROPEN-PEN INTERNATIONAL, organizația internațională a firmelor de exercițiu, a participat doamna Svenja Zenz, Director Dezvoltare Internațională, care a subliniat importanța tranzacționării pe piața internațională a firmelor de exercițiu din România, din perspectivă educațională.
Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu s-a încheiat cu succes prin susținerea și implicarea tuturor partenerilor, astfel elevii și studenții și-au îmbunătățit competențele antreprenoriale. Au fost decernate premii, diplome și cupe premianților, mențiuni și premii speciale concurenților.

Felicitări organizatorilor și partenerilor: Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Casa Corpului Didactic Prahova, Camera de Comerț și Industrie Prahova și Universitatea Petrol și Gaze Ploiești

Mai multe informații le puteți găsi la adresa http://cevmpl.ro/targ_fde.html

Echipa ROCT

Lasa un comentariu