ROCT

Autentificare | Cont Nou

Parteneri

 • InfoCons

  InfoCons - http://www.infocons.ro/

  Asociația InfoCons – Asociatie de Consumatori a fost infiintata in anul 2003 pentru a veni in intampinarea nevoilor consumatorilor din Romania. Pana in prezent a desfasurat si desfasoara o activitate neintrerupta, bucurandu-se de recunoastere nationala si internationala, fiind membra in diferite organizatii, comisii consultative ale autoritatilor, grupuri de lucru, partenera in programe nationale si internationale.

 • Kultur Kontakt Austria

  Kultur Kontakt Austria - http://www.kulturkontakt.or.at/en

  KulturKontakt Austria se numără printre cele mai importante centre de competenţă din Austria care activează în domeniile: educaţia culturală, promovarea culturală, dialogul cultural şi cooperarea educaţională cu ţările din Europa Centrală, de Est şi de Sud.

 • EUROPEN

  EUROPEN - http://www.penworldwide.org

  EUROPEN-PEN International www.penworldwide.org este o organizație internaţională nonprofit care conectează cursanții a peste 7500 de firme de exercițiu din peste 40 de țări. EUROPEN-PEN International reprezintă reţeaua internaţională a firmelor de exerciţiu din școli, universități, instituții de pregătire profesională și companii , favorizând schimbul de informaţii, participarea la evenimente internaţionale, dezvoltarea parteneriatelor dintre firmele de exerciţiu, promovarea schimburilor internaţionale între elevi, studenţi şi profesori.

  EUROPEN-PEN International

  Non-Profit Association

  Karolingerstrasse 93

  45141 Essen, Germany

  Phone: +49 201 8005 0388

  Fax: +49 201 7472 9589

  Mail: info@penworldwide.org

  Web: www.penworldwide.org