ROCT

Autentificare | Cont Nou

Marca de Calitate – Calendarul procesului de evaluare

Calendarul procesului de evaluare pentru anul şcolar 2019-2020

(a)   Etapa I – transmiterea formularului „Cerere de participare la evaluare” de către firmele de exerciţiu care doresc să obţină certificatul “Marca de calitate a Firmei de Exerciţiu”.Cererile se trimit la ROCT, pe adresa de e-mail marca.decalitate@roct.ro- până la data de 15 februarie 2020

(b)   Etapa II – publicarea pe pagina web a ROCT (www.roct.ro) a firmelor care au transmis formularul “Cerere de participare la evaluare” – până la data de 01 martie 2020.

(c)   Etapa III – expedierea documentelor care atestă îndeplinirea Standardelor de calitate de către firmele de exerciţiu care au solicitat participarea la procesul de evaluare prin poșta electronica la adresa de e-mail marca.decalitate@roct.ro – până la 30 aprilie 2020.

(d)   Etapa IV - evaluarea dosarelor de către comisia de evaluare – până la data de 15 mai 2020.

(e)   Etapa V -publicarea pe pagina web a CNDIPT-ROCT, www.roct.ro , a rezultatelor evaluării dosarelor – până la data de 20 mai 2020.

(f)   Etapa VI – acordarea certificatelor “Marca de calitate a Firmei de Exerciţiu “- până la data de 15 iunie 2020.

 

       Dosarul pentru înscrierea în procesul de evaluare conţine următoarele documente, în format electronic ( word sau pdf, după caz):

(a)   Formular – Cerere de participare la evaluare în vederea obţinerii certificatului Marca de calitate a Firmei de Exerciţiu prevăzut în Anexa 4 a Metodologiei si pistat pe www.roct.ro

(b)   Lista documentelor supuse evaluării, în concordanţă cu Standardele de calitate pentru firma de exerciţiu din învăţământul profesional şi tehnic.

(c)   Documentele necesare evaluării; acestea vor fi ordonate în dosarul electronic și denumite, conform criteriilor prevăzute în Standardele de calitate pentru firma de exerciţiu – Anexa 2.

Vă rog să consultați și informațiile de la pagina web: https://www.alegetidrumul.ro/noutati/cndipt-coordoneaza-formarea-competentelor-antreprenoriale-ale-elevilor?fbclid=IwAR3ZtHdWJqWvGfmtl3bLnw6WWbSRoCkXsrFd4lWJAZd_Q_qe3qH4GrMWl10

 

Inspector de specialitate,

Eugen Vereștiuc

Lasa un comentariu