ROCT

Autentificare | Cont Nou

IS SMART Advertising SRL

Nume Firma:

IS SMART Advertising SRL

Unitatea de invatamant: Universitatea "Dunărea de jos" din Galați
Adresa:

strada Domnească nr. 41, Galați, jud. Galati

Sold: 100000 IBAN: RO17ROCT1110231210007602
Telefon: 0336130293 Fax: 0336130293
E-mail: laurentiuoanca@gmail.com Web: http://

Certificat de inregistrare

Serie si numar: A-IS 1407602 CIF: RO1210007602
Data: 31.10.2014 Nr. reg: J17/114/31.10.2014
Imagine Produs / Serviciu Pret
sa1

LOGO

“Produs excelent, caut client serios pentru o relaţie de durată.” Aşa ar suna anunţul matrimonial al unui produs. Şi ar fi parţial mincinos, pentru că de fapt toate produsele îşi doresc o relație pe viaţă cu clienţii lor, fără posibilitate de divorţ. Ca să obţină ceea ce vor, ele nu trebuie decât să se transforme în branduri.

Branding-ul s-a dovedit una dintre cele mai valoroase strategii de marketing, pentru că transformă întâlnirea dintre un client şi un produs într-o relaţie personală de durată, în care şi consumatorul se implică emoţional. De aceea, atâta timp cât brandul îşi respectă promisiunile şi rămâne relevant în contextul pieţei, clienţii îi vor rămâne loiali, oferindu-i un avantaj semnificativ faţă de produsele concurente.

Succesul unei relaţii dintre consumatori şi branduri este mai mult decât suma activităţilor de marketing, mai mult decât îmbunătăţirile aduse produsului sau comunicării cu publicul ţintă. Necesită în plus pasiune şi implicare.

660 LEI
window-stiker

Window Stiker

Personalizeaza-ti acum obiectele detinute de firma prin stickere! Stickerul poate contine numele firmei si logo, sau orice altceva ce crezi tu ca iti reprezinta mai bine firma .

20-100 euro LEI
flyer

Flyer

Vrei sa te faci cunoscut si nu stii cum? Flyerele vin in ajutorul tau. Noi iti oferim un design aparte care sa-I inspire pe clientii dumneavoastra. Iti prezentam un set de 3 modele, iar tu alegi modelul preferat.

30-50 euro LEI
carti-de-vizita

Cărți de vizită

Cartea de vizita spune totul despre tine, e cea care iti caracterizeaza firma . Noi va oferim un set de carti de vizita care inspira seriozitate, un mediu primitor si mereu primitor cu clientii sai . Va punem la dispozitie o multitudine de culori care sa se potriveasca cu logo-ul dumneavoastra si nu numai.

100 euro LEI
map

Mapă de prezentare

Organizeaza-ti actele firmei in mape personalizate, prezinta-ti firma in fata clientilor cu o mapa care te reprezinta. Mapele contin logo, numele firmei sau orice altceva.

20-50 euro LEI
zfsadas

Badge

Introducerea perfecta pentru ceilalti. Badge-ul va contine logo-ul firmei, numele companiei, numele persoanei

50 euro LEI
asdasd

Logo

Noi venim cu ideile, le desenam , iti prezentam ideile noastre iar tu alegi logo-ul potrivit ! In functie de preferintele dumneavoastra si de domeniul de activitate , logo-ul se va realiza in diferite modele. Dupa ce v-ati ales modelul de logo/sigla, acesta va fi trimis in format electronic 300dpi (.psd , .png, .pdf, .ai )

100-150 euro LEI