ROCT

Autentificare | Cont Nou

IS RockStarMed SRL

Nume Firma:

IS RockStarMed SRL

Unitatea de invatamant: Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa
Adresa:

str. Universității nr. 16, Iași, jud. Iasi

Sold: 15833.086 IBAN: RO22ROCT1110231210020288
Telefon: 0787694400 Fax:
E-mail: ion.dragos.adrian@gmail.com Web: http://

Certificat de inregistrare

Serie si numar: A-IS 21020288 CIF: RO1210020288
Data: 15.07.2021 Nr. reg: J22/535/15.07.2021
Imagine Produs / Serviciu Pret
jc-gellidon-uhXlRnt9dTw-unsplash

Tratament endodontic un canal complexitate mare – microscop

Tratamentul endodontic (cunoscut și ca „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care tratează „interiorul dintelui” (camera pulpară, sistemul de canale și nervii) pentru eliminarea infecțiilor și protejarea de infecții viitoare și un nou retratament.

620 LEI
olga-guryanova-Nanf8oLglmg-unsplash

Tratament endodontic un canal complexitate medie – microscop

Tratamentul endodontic (cunoscut și ca „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care tratează „interiorul dintelui” (camera pulpară, sistemul de canale și nervii) pentru eliminarea infecțiilor și protejarea de infecții viitoare și un nou retratament.

590 LEI
caroline-lm-JiBssiZVPZA-unsplash

Tratament de urgenta (devitalizare)

Tratamentul de scoatere a nervului unui dinte sau a unei măsele se efectuează dacă dintele doare și are nevoie de devitalizare dinte sau dacă vorbim de devitalizare pentru scop protetic.

Acest tratament devine din ce în ce mai complex odată cu dezvoltarea tehnologiei și oferă pacienților rezultate tot mai performante. Pentru a avea o acuratețe cât mai ridicată, medicul endodont va folosi o aparatură electronică, sisteme rotative de tratament pe canal, aparatură optică superioară care include: microscop optic și sisteme de lupe profesionale și radiologie dentară.

280 LEI
diana-polekhina-fmB7IdFjhTM-unsplash

Fluorizare locală/arcadă

În încheierea şedinţei de profilaxie în cabinet, se aplică geluri de protecţie cu fluor sau cu proteine din lapte, în funcţie de situaţia dentară, care se menţin pe dinţi minimum jumătate de oră (nu se clăteşte, mănâncă sau bea în acest interval de timp).

55 LEI
jonathan-borba-Gt4CWOnHdEE-unsplash

Air-flow

Este un tratament profilactic, care ajută la o igienizare profesională completă (după periaj şi detartraj). Acest procedeu se realizează cu ajutorul unui aparat care generează un jet de aer+apă+bicarbonat de sodiu, cu o presiune foarte mare, jetul fiind proiectat atât pe suprafeţele dentare, cât şi în zonele interdentare şi subgingivale (zone inaccesibile periajului manual).

160 LEI
diana-polekhina-iYQgnaWD8uw-unsplash

Periaj profesional

Se realizează cu o periuţă circulară şi o pastă specială abrazivă. Procedura poate fi asemănată cu periajul realizat acasă cu o periuţă electrică.

80 LEI
caroline-lm-8BkF0sTC6Uo-unsplash

Detartraj ultrasonic

Tartrul este îndepărtat cu ajutorul unui aparat modern pe baza de ultrasunete ce are la bază o ansă metalică de diferite forme care ne ajută să dislocăm blocurile de tartru, atât cele supragingivale cât şi cele subgingivale.Toată procedura se bazează pe mişcările de vibraţie produse de ultrasunete, ce intră în contact cu suprafața blocului de tartru. Aceste vibraţii produc unde care determină blocul de tartru să se desprindă de suprafeţe, fără să afecteze structurile dentare sau gingivale.

170 LEI
lesly-juarez-1AhGNGKuhR0-unsplash

Ședință completă de igienizare

Profilaxia dentară este cea mai simplă și accesibilă metodă de tratament. Profilaxia constă dintr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale. Mai mult, profilaxia previne și evoluția acestor afecțiuni odată ce ele au apărut.

380 LEI
img

Obturatie simpla

Tratamentul consta in indepartarea tesuturilor distruse si refacerea in parametri anatomici a morfologiei dentare cu ajutorul diverselor materiale de restaurare.Aceste manopere se realizeaza sub anestezie locala.

150 LEI
aparat-dentar-metalic-2-1024x666

Aparat fix bracketi metalici/arcadă

Tratamentul ortodontic corectează ocluzia (muşcătura) şi restabileşte funcţiile normale, oferind, în acelaşi timp, un zâmbet plăcut.

2400 LEI
implantologie

Inserare implant dentar

Implantul dentar este rădăcina artificială din titan (material biocompatibil) ce se introduce în osul maxilar sau mandibular, şi are rolul de a susţine o coroană sau o punte dentară. Implantul dentar este cea mai bună soluţie la ora actuală de înlocuire a unui dinte fără a fi afectaţi prin preparare, tratament endodontic, leziuni parodontale, şi dinţii vecini.

1500 LEI
Maseaua-de-minte1

Extracție molar de minte

Molarul de minte este ultimul dinte erupt pe acradă, după vârsta de 18 ani cu o anatomie variabilă, şi care datorită poziţiei pe arcadă, anatomiei spaţiului insuficient erupţiei, crează cele mai multe probleme care în final duc la extracţia lui.

500 LEI