ROCT

Autentificare | Cont Nou

IS HolisFit SRL

Nume Firma:

IS HolisFit SRL

Unitatea de invatamant: Universitatea Lucian Blaga
Adresa:

Bulevardul Victoriei, nr. 10, Sibiu, jud. Sibiu

Sold: 400499.755 IBAN: RO32ROCT1110231210018315
Telefon: 0269210375 Fax:
E-mail: is.holisfit@gmail.com Web: http://

Certificat de inregistrare

Serie si numar: A-IS 19018315 CIF: RO1210018315
Data: 28.10.2019 Nr. reg: J32/173/28.10.2019
Imagine Produs / Serviciu Pret

Infratrainer

Acest program include o bicicletă orizontală fitness, care uneşte efectele tuburilor radiante infraroşii Vitae, cu efectul unui aparat de terapie magnetică. În timpul antrenării razele infraroşii pătrund sub piele, o încălzesc dinăuntru, dizolvă ţesuturile groase, şi eliberează toxinele.

60 LEI

Aerobic

Eficient in arderea caloriilor, ajuta la scaderea in greutate, intensifica metabolismul si creste rata metabolica a inimii.

40 LEI

TRX

Acest program este de tipul Group Training si Personal Training, lucrandu-se cu aparatele ce utilizeaza greutatea corpului, antrenand muschii.

50 LEI

Masaj anticelulitic

Beneficiile masajului sunt :netezirea pielii, diminarea celulitei si a vergeturilor, reducerea tesutului adipos, retoxificarea organismului, rentinerea siluetei, intensificarea circulatiei sanguine, toificarea zonelor masate si imbunatatirea elasticitatii pielii.

80 LEI

Impachetari in tunel cu infrarosu

Tunelul cu raze infrarosii reprezinta o sauna profesionista moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii.

60 LEI

Electrostimulare musculara

Electrostimularea musculara presupune impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecventa si intensitate adecvata pentru a genera o miscare vibratorie a muschilor, astfel se ard caloriile si grasimile aflate in exces in organism.

60 LEI

Reflexoterapie

Este o terapie de relaxare si o cale eficienta de a indeparta stresul. Chinezii considera ca ale noastre corpuri sunt compuse din doua forte opuse, Yin si Yang, ce conlucreaza in armonie in vederea unei stari bune de sanatate si vitalitate.

60 LEI

Meditatie prin miscare: Tai Chi

Prin efectul de relaxare, tai-chi acţionează favorabil asupra presiunii arteriale şi a ritmului cardiac, a respiraţiei şi a capacităţii pulmonare, lucru benefic îndeosebi pentru astmatici.
Tai-chi este în acelaşi timp o tehnică de meditaţie, o filozofie şi un sport.

45 LEI

Consiliere psihologica

Spre deosebire de psihoterapie, consilierea psihologică presupune un demers mai directiv, cu o mai puternică componentă informaţională şi un rol în prevenţie.

80 LEI

Consiliere nutritionala si detoxifiere

Metoda specialistilor nutritionisti de la HOLISFIT combina eficienta nutritiei moderne si a terapiilor naturale cu un program dinamic si practic de detoxifiere.

150 LEI