ROCT

Autentificare | Cont Nou

IS AGROAPI SRL

Nume Firma:

IS AGROAPI SRL

Unitatea de invatamant: Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București
Adresa:

Bdul. Marasti nr. 59, Bucuresti, jud. Bucuresti

Sold: 50000 IBAN: RO40ROCT1110231210018115
Telefon: 0766536064 Fax: -
E-mail: AGROAPI4@GMAIL.COM Web: http://-

Certificat de inregistrare

Serie si numar: A-IS 19018115 CIF: RO1210018115
Data: 07.11.2019 Nr. reg: J40/889/07.11.2019
Imagine Produs / Serviciu Pret

Ulei esenţial de lavandă

Uleiul esențial de lavandă sau uleiul volatil cum mai este cunoscut, este obținut prin distilarea inflorescențelor de lavandă proaspăt culese din cultură proprie și este produsul principal al acestei plante. Uleiul esențial de lavandă, are largi utilizări mai ales în industria parfumurilor și al produselor cosmetice dar nu numai.. Acest ulei deosebit este probabil cel mai recunoscut şi răspândit ulei esenţial de pe piață datorită multiplelor virtuți pe care le are.

sticlă cu pipetă 10 ml/ 15 LEI

Buchet de lavandă

Datorită parfumului si nuanțelor de mov al florilor de lavandă care se pastrează chiar și după uscare fac ca aceste flori să fie folosite cu succes în diverse aranjamente florale, pentru diferite evenimente sau prezentări ,sau un aranjament de succes chiar in casele noastre. Florile de lavandă sunt uscate în mod natural în condiții optime păstrându-și atât parfumul deja consacrat cât și culoarea. Buchetele sunt decorate cu flori de câmp nemuritoare și spice de grâu pentru a da un plus de eleganță.

30 LEI

Miere polifloră

Mierea poliflora rezulta din nectarul florilor mai multor plante, nici una fiind predominanta. Din acest motiv, gustul si culoarea pot fi diferite. Este considerata o miere “completa”, fiind recomandata cel mai des pentru diferite afectiuni. Datorita compozitiei (zaharuri simple, glucoza si fructoza), este direct asimilabila. Mierea contine, in cantitati mici. Vitaminele grupului B si vitamina C.

500g/19 LEI

Faguri cu miere

Mierea in faguri este de o calitate deosebita, datorata absentei contactului cu mediul extern (praf, subst. chimice, depozitare conditii necorespunzatoare, etc). Capacelele de ceara contin propolis si substante volatile, cu efect benefic asupra gatului, plamanilor si aparatului digestiv.

260g/ 17 LEI

Polen uscat granule

Polenul cuprinde toti aminoacizii esentiali, lipide, glucide, vitamine, minerale, enzime, etc.; polenul proaspat recoltat contine foarte mult Qi, putand fi considerat astfel un adevarat aliment viu.

300g/25 LEI

Laptişor de matcă

Laptisorul de matca este o substanta alba, cremoasa, cu un continut ridicat de nutrienti, pe care albinele tinere o produc pentru a hrani larvele de albine lucratoare in primele trei zile de viata (ulterior vor manca miere si polen).
Produsul este comercializat in recipiente din plastic, in ambalaje de 10 respectiv 25 de grame.

10.9 lei/ 25 lei LEI